Kančí medailonky s jahodovou omáčkou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
31 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na medailonky, osolíme a opepříme. Jahody omyjeme a rozpůlíme.
  • 2
    Zavařeninu smícháme s octem, smetanou, skořicí, cukrem a pomerančovou šťávou. Dáme vařit do zredukování poloviny tekutiny. Poté přilijeme vývar, přidáme zelený pepř a opět vaříme do vypaření poloviny tekutiny. Vsypeme jahody, krátce povaříme a odstavíme z plotny.
  • 3
    Máslo rozpálíme a maso na něm opečeme z obou stran. Pečeme cca 3 minuty z každé strany. Poté servírujeme s omáčkou z jahod.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.