Kančí plátky s pomerančovou omáčkou

22 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
27 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomeranč oloupeme, nakrájíme na kostičky (odstraníme jádra) a přidáme do hrnce k pomerančové šťávě. Přilijeme víno, přidáme zavařeninu, cukr a chvilku povaříme. Poté omáčku rozmixujeme a propasírujeme do čistého kastrolu. Je-li omáčka málo hustá, přimícháme škrob rozmíchaný ve vodě a povaříme. Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme, osolíme, lehce obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Usmažené řezy servírujeme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.