Kančí plec v kapustě

105 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
22 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou kančí plec nakrájíme na malé kostky.
  • 2
    Na polovině oleje mírně osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme, opepříme a za občasného míchání dusíme ve vlastní šťávě. Poté maso zalijeme částí vody a znovu podusíme.
  • 3
    Očištěnou a omytou kapustu zbavíme košťálů a nakrájíme na kousky. Přidáme k dušeném masu, okmínujeme, zalijeme zbylou vodou a ještě krátce podusíme.
  • 4
    Nakonec pokrm zahustíme světlou jíškou připravenou ze zbylého oleje a mouky, dobře promícháme a povaříme, nakonec přidáme česnek utřený se solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.