Kančí žlázy na víně

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí žlázy velmi důkladně odblaníme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky žláz, zprudka osmahneme z obou stran, zmírníme oheň, podlijeme kořeněným vínem a dusíme, dokud se víno zcela neodpaří.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na talíře, doplníme kyselou okurkou, plátky rajčat a podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.