Kančí žlázy na víně
35 min.
Ingredience
- 300gramůKančí žlázy
- 4gramySůl
- 1gramPepř černý mletý
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 30gramůOlej slunečnicový
- 200mililitrůVíno červené
- 60gramůOkurky nakládané
- 60gramůRajčata
- 100gramůChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Kančí žlázy velmi důkladně odblaníme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce.
- 2V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky žláz, zprudka osmahneme z obou stran, zmírníme oheň, podlijeme kořeněným vínem a dusíme, dokud se víno zcela neodpaří.
- 3Pokrm rozdělíme na talíře, doplníme kyselou okurkou, plátky rajčat a podáváme s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.