Kapie plněné sýrovou směsí

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
291 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šunku nakrájíme na drobné kostičky, petrželku posekáme najemno, čtyři kapie zbavíme jádřinců, vložíme do vroucí osolené vody a povaříme 3 minuty, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme kousek másla, přisypeme šunku, orestujeme, podlijeme mlékem, přidáme pokrájený tavený sýr a mícháme, dokud se sýr nerozpustí. Do krému již mimo oheň přimícháme petrželku, kečup, pepř a podle chuti sůl, je-li třeba.
  • 3
    Vzniklým krémem naplníme kapie a podáváme jako teplý předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.