Kapr dušený na kmíně

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
239 mg
Cukr
117 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné porce kapra pokapeme citronovou šťávou, necháme asi 15 minut odležet.
  • 2
    Potom maso osolíme, v kastrolu podlijeme trochou horké vody, posypeme kmínem a dusíme do měkka.
  • 3
    Porce vyjmeme, šťávu zředíme trochou vody, necháme přejít varem a přecedíme.
  • 4
    Při podávání pokapeme každou porci citronovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.