Kapr dušený na kmíně
40 min.
Ingredience
- 800gramůKapr obecný
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaKmín celý
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
239 mg
Cukr
117 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a očištěné porce kapra pokapeme citronovou šťávou, necháme asi 15 minut odležet.
- 2Potom maso osolíme, v kastrolu podlijeme trochou horké vody, posypeme kmínem a dusíme do měkka.
- 3Porce vyjmeme, šťávu zředíme trochou vody, necháme přejít varem a přecedíme.
- 4Při podávání pokapeme každou porci citronovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.
- 5Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.