Kapr dušený na pivu

95 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
757 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na proužky, kapra naporcujeme. Ustrouháme kůru z půlky citronu.
  • 2
    Kapra osolíme, zakapeme pivem a v misce pod fólií necháme zhruba hodinu odpočinout.
  • 3
    V hlubším rendlíku na rozpáleném oleji orestujeme cibuli, na ni vložíme porce kapra, přilijeme zbylé pivo, zasypeme citronovou kůrou, okořeníme kmínem, paprikou a kapra pod poklicí dusíme, až je maso měkké.
  • 4
    Jako přílohu volíme restované brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.