Kapr dušený s paprikami

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce kapra osolíme, urovnáme těsně vedle sebe do zapékací mísy. Mezery mezi porcemi vyplníme oloupanou, nakrájenou cibulí, kořením a očištěnými, na nudličky nakrájenými paprikami. Povrch poklademe vločkami másla, přilijeme trochu horké vody a pokrm dusíme ve středně vyhřáté troubě.
  • 2
    Téměř měkké porce ryby posypeme nastrouhaným sýrem, bez pokličky ještě krátce zapečeme.
  • 3
    Podáváme s petrželkovými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.