Kapr na houbách

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
24 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
228 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce kapra osušíme, osolíme a potřeme citronovou šťávou.
  • 2
    Na pánvi rozškvaříme slaninu, vložíme na ni porce ryby, opepříme, opékáme a stále potíráme šťávou.
  • 3
    Ke konci pečení přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby a vše necháme ještě 15 minut dusit. Hotového kapra s houbami dáme na horkou mísu a přelijeme rozšlehanou smetanou.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.