Kapr na italský způsob
35 min.
Ingredience
- 300gramůKapr obecný
- 0,5lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 10gramůMouka bezlepková
- 30mililitrůMléko polotučné
- 20gramůSýr Eidam cihla 30%
- 20gramůProtlak rajčatový
- 10gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
80 mg
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené 2 porce kapra bez kůže ( filety ) osolíme, ochutíme pepřem, obalíme v bezlepkové mouce a vložíme do pekáčku. V mléku rozmícháme bezlepkový rajský protlak, směsí kapra přelijeme. Ještě kapra polijeme rozpuštěným máslem a posypeme nastrouhaným sýrem. Mísu s kaprem vložíme do předehřáté trouby na 200 °C. Pečeme přibližně 2 -25 minut dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.