Kapr na italský způsob

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
80 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené 2 porce kapra bez kůže ( filety ) osolíme, ochutíme pepřem, obalíme v bezlepkové mouce a vložíme do pekáčku. V mléku rozmícháme bezlepkový rajský protlak, směsí kapra přelijeme. Ještě kapra polijeme rozpuštěným máslem a posypeme nastrouhaným sýrem. Mísu s kaprem vložíme do předehřáté trouby na 200 °C. Pečeme přibližně 2 -25 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.