Kapr na kaparech
35 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 4lžíceKapary sterilované
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1000gramůKapr obecný
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
39 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
750 mg
Cukr
168 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté porce kapra osušíme, opepříme a osolíme. Maso opečeme po obou stranách na pánvi s horkým olejem, vyjmeme a upravíme na nahřáté talíře.
- 2Do výpeku přidáme kapary a krátce je osmahneme. Nalijeme na porce kapra a pokapeme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.