Kapr na kmíně
40 min.
Ingredience
- 500gramůKapr obecný
- 40gramůOlej stolní
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaKmín celý
- 1lžičkaSůl
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
17 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
347 mg
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Omyté porce kapra osolíme a okmínujeme. Vložíme je do rozehřátého oleje a po všech stranách opékáme dozlatova.
- 2Opečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vlažnou vodou. Podle potřeby osolíme a vaříme, až se šťáva odděluje od tuku a houstne.
- 3Nakonec pečeného kapra přelijeme šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.