Kapr na kmíně

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
17 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
347 mg
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce kapra osolíme a okmínujeme. Vložíme je do rozehřátého oleje a po všech stranách opékáme dozlatova.
  • 2
    Opečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vlažnou vodou. Podle potřeby osolíme a vaříme, až se šťáva odděluje od tuku a houstne.
  • 3
    Nakonec pečeného kapra přelijeme šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.