Kapr na pepři

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
29 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra nakrájíme na řezy široké asi 3cm, osolíme a potřeme čerstvě mletým pepřem.
  • 2
    V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli a podlijeme vývarem. Dusíme do změknutí zeleniny.
  • 3
    Potom přidáme kousky ryby, podlijeme je vývarem a necháme asi 20 minut dusit.
  • 4
    Nakonec hotovou rybu rozložíme na mísu a přelijeme prolisovanou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.