Kapr na pepři
60 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1lžičkaPepř černý celý
- 1špetkaSůl
- 60gramůMáslo čerstvé
- 250gramůZelenina kořenová
- 1200gramůKapr obecný
- 0,5litrHovězí vývar základní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
29 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kapra nakrájíme na řezy široké asi 3cm, osolíme a potřeme čerstvě mletým pepřem.
- 2V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli a podlijeme vývarem. Dusíme do změknutí zeleniny.
- 3Potom přidáme kousky ryby, podlijeme je vývarem a necháme asi 20 minut dusit.
- 4Nakonec hotovou rybu rozložíme na mísu a přelijeme prolisovanou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.