Kapr na pivu s křenem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
32 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce kapra osolíme a opepříme. Z krajíce chleba odkrojíme kůrku, střídku nastrouháme do misky a zalijeme pivem.
  • 2
    Připravené porce kapra zprudka opečeme na pánvi a vyjmeme. Ve výpeku rozpustíme máslo, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme. V pivu namočený chléb rozmělníme na kaši a vlijeme do pánve. Rozmícháme, osolíme, osladíme a ochutíme citronovou šťávou. Chvíli povaříme a nalijeme na kapra.
  • 3
    Porce kapra upravíme na talíře a posypeme nastrouhaným křenem.
  • 4
    Podáváme s různě upravenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.