Kapr na rylský způsob

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
719 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
44 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
1 g
Cukr
582 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce kapra osolíme a poprášíme moukou.
  • 2
    Oloupané žampiony nadrobno nasekáme a smícháme s očištěnou, nadrobno nakrájenou paprikou, vejci, hladkou moukou a solí.
  • 3
    V připraveném těstíčku obalíme porce kapra a zvolna je smažíme na oleji dozlatova.
  • 4
    Usmažené porce upravíme na talíře a ozdobíme snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.