Kapr na rylský způsob
35 min.
Ingredience
- 1,5lžičkySůl
- 50gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůPaprikové lusky čerstvé
- 1kusPetržel - nať
- 1000gramůKapr obecný
- 3kusyVejce slepičí
- 120gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
719 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
44 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
1 g
Cukr
582 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté porce kapra osolíme a poprášíme moukou.
- 2Oloupané žampiony nadrobno nasekáme a smícháme s očištěnou, nadrobno nakrájenou paprikou, vejci, hladkou moukou a solí.
- 3V připraveném těstíčku obalíme porce kapra a zvolna je smažíme na oleji dozlatova.
- 4Usmažené porce upravíme na talíře a ozdobíme snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.