Kapr na slanině

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
698 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
49 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
20 mg
Cukr
480 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra omyjeme, osolíme a opepříme. Vložíme jej do nahřáté zapékací mísy, celého pokryjeme plátky slaniny a kolem rozložíme kousky másla.
  • 2
    Pečeme v silně vyhřáté troubě. Po několika minutách pečení, když se začne máslo škvířit, přilijeme víno a šťávou kapra poléváme - to opakujeme každých 5 minut.
  • 3
    Asi po 40 minutách pečení je kapr upečen dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.