Kapr na víně s feferonkami
40 min.
Ingredience
- 1000gramůKapr obecný
- 1lžičkaSůl
- 6kusůFeferony
- 250mililitrůVíno bílé
- 7stroužkůČesnek
- 100gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
35 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
499 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a posypeme očištěnými, nadrobno pokrájenými feferonkami.
- 2Porce vložíme do kastrolu na rozehřáté máslo, opékáme 8 - 10 minut. Potom maso obrátíme, podlijeme vínem a zvolna dusíme 10 minut.
- 3Podáváme s vařenými nebo pečenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.