Kapr na víně s ořechy

48 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
24 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
463 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek utřeme se solí, ořechy posekáme nahrubo.
  • 2
    Kapra naporcujeme, potřeme česnekem, obalíme v mouce a v hluboké pánvi na oleji opečeme. Poté ke kapru přilijeme čtyři lžíce vína a dusíme. Když je ryba poloměkká, potřeme ji kečupem, přilijeme zbylé víno (pokud je třeba i teplou vodu) a dusíme doměkka. Na závěr ve šťávě rozpustíme máslo.
  • 3
    Porce kapra servírujeme posypané ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.