Kapr na zázvoru
20 min.
Ingredience
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 500gramůKapr obecný
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaZázvor mletý
- 2stroužkyČesnek
- 4lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
272 mg
Cukr
76 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté porce kapra potřeme prolisovaným česnekem, poprášíme zázvorem, osolíme a obalíme v mouce.
- 2Připravené porce opékáme po obou stranách na pánvi na oleji.
- 3Na talířích přelijeme opečené maso rozehřátým máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.