Kapr nazeleno

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
547 mg
Cukr
56 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného, omytého kapra nakrájíme na menší kousky a spolu s nakrájenou kořenovou zeleninou je uvaříme v osolené vodě doměkka.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku a zředíme ji rybím vývarem za stálého míchání tak, aby se uvařila polohustá omáčka. Dobře promícháme, přidáme nasekanou petrželku a chvíli povaříme.
  • 3
    Nakonec do omáčky přidáme žloutky, rozkvedláme je a vložíme porce ryby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.