Kapr pečený na víně s křenem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
23 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
531 mg
Cukr
463 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce kapra osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Krátce opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji, podlijeme bílým vínem a pod pokličkou pečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka. Během pečení přeléváme kapra vypečenou šťávou.
  • 2
    Měkké porce upravíme na talíře, posypeme nastrouhaným křenem, přelijeme rozehřátým máslem a ozdobíme uvařenými, na kolečka nakrájenými vejci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.