Kapr pečený po mlynářsku
30 min.
Ingredience
- 500gramůKapr obecný
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 5lžicOlej stolní
- 40gramůMáslo čerstvé
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusCitrony
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
24 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Omyté porce kapra osolíme, pomoučníme a okmínujeme.
- 2Maso vložíme na rozehřátý olej a po obou stranách opečeme dočervena.
- 3Před podáváním porce přelijeme rozehřátým máslem, pokapeme citronovou šťávou a posypeme rozsekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.