Kapr pečený s jablky a křenem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
40 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce kapra osolíme a vložíme do kastrolu. Maso posypeme nastrouhaným křenem smíchaným s oloupanými, nastrouhanými jablky, pokapeme citronovou šťávou a zalijeme vínem. Necháme v chladu odležet asi 5 hodin.
  • 2
    Porce kapra vyjmeme, obalíme ve strouhance a zvolna pečeme na pánvi na oleji dozlatova. Potom přidáme křen s jablky a ještě asi 10 minut dopékáme.
  • 3
    Porce kapra upravíme na talíře a navršíme na ně směs jablek s křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.