Kapr pečený s křenem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
240 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce kapra osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Po obou stranách je opečeme na rozehřátém oleji.
  • 2
    Opečené porce podlijeme vínem (nebo vodou) a upečeme pod pokličkou ve středně vyhřáté troubě (asi 12 minut). Během pečení kapra poléváme vypečenou šťávou.
  • 3
    Měkké porce přeložíme na talíře a posypeme jemně nastrouhaným křenem.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.