Kapr pečený se smetanou a sardelovou pastou
30 min.
Ingredience
- 600gramůKapr obecný
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1kusCibule
- 1lžíceSardelová pasta
- 0,13litrZakysaná smetana
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
446 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osolené porce kapra opečeme na másle po obou stranách a vyjmeme je. Na témže másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, vložíme zpět kapra a posypeme nasekanou petrželkou. Pečeme asi 10 minut.
- 2Nakonec přilijeme smetanu rozkvedlanou se sardelovou pastou a necháme jen přejít varem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.