Kapr po bulharsku
60 min.

Ingredience
- 500gramůCibule
- 300gramůRajčata
- 1kusBobkový list
- 1kilogramKapr obecný
- 1kusSůl
- 1kusPepř černý celý
- 1kusOlej stolní
- 100gramůMáslo čerstvé
- 100gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2841 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
285 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Kapra osolíme a potřeme olejem. Vložíme do pekáčku s nahrubo nakrájenou cibulí a rajčaty. V hrnci připravíme zálivku z rajčatového protlaku, soli, saturejky, másla a vody. Touto zálivkou přelijeme a podlijeme kapra, přidáme bobkový list a celý pepř. Pečeme v troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.