Kapr po cikánsku (minutka)

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
517 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra opláchneme a nakrájíme na porce.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na nudličky, částečně roztavíme, přidáme na plátky nakrájenou cibuli a mírně osmahneme. Přidáme očištěné, omyté a na plátky nakrájené žampiony, krátce je osmahneme, přidáme na nudličky nakrájenou šunku, okurky, rajčatový protlak a víno. Vše krátce podusíme a přisolíme.
  • 3
    Porce kapra osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na tuku. Zastříkneme je vodou a krátce podusíme.
  • 4
    Potom ryby vložíme do připravené směsi a vše znovu podusíme.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.