Kapr po maďarsku
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 300gramůBrambory
- 3kusyRajčata
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
- 50gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1šálekSmetana 12% (konzumní)
- 1kilogramKapr obecný
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
25 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolu na rozehřáté máslo a mírně osolíme. Pečeme v troubě do poloměkka.
- 2Poté brambory pokryjeme vrstvou rozkrájených rajčat, paprik a koleček cibule. Navrch položíme porce kapra, které jsme protáhli slaninou a obalili v mouce, smíchané se solí i paprikou. Vše zalijeme smetanou a pečeme v troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.