Kapr po maďarsku

65 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
25 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolu na rozehřáté máslo a mírně osolíme. Pečeme v troubě do poloměkka.
  • 2
    Poté brambory pokryjeme vrstvou rozkrájených rajčat, paprik a koleček cibule. Navrch položíme porce kapra, které jsme protáhli slaninou a obalili v mouce, smíchané se solí i paprikou. Vše zalijeme smetanou a pečeme v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.