Kapr po pacovsku
65 min.
Ingredience
- 2stroužkyČesnek
- 30gramůSádlo škvařené
- 30gramůProtlak rajčatový
- 2lžíceHouby sušené
- 1lžičkaSůl
- 600gramůKapr obecný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
154 mg
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Kapra naporcujeme, osolíme a poprášíme moukou. Opečeme na rozpáleném sádle.
- 2Pak přidáme do pánve k porcím kapra 5 g namočených hub i s vodou, ve které se máčely. Přidáme rajčatový protlak, česnek a necháme dusit pod pokličkou doměkka.
- 3Porce kapra při podávání přelijeme šťávou s houbami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.