Kapr po řecku
35 min.
Ingredience
- 20gramůOlej stolní
- 4lžíceVíno bílé
- 1špetkaCukr krupice
- 2kusyOlivy černé
- 40gramůKečup
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 0,25kusSalát hlávkový
- 300gramůKapr obecný
- 0,5kusCitrony
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
32 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce kapra osolíme a upečeme na oleji.
- 2Do zbylého oleje přidáme kečup, přilijeme víno, trochu vývaru a citronovou šťávu. Necháme přejít varem a podle chuti osladíme.
- 3Omáčkou přelijeme kapra a každou porci posypeme natvrdo vařeným, nasekaným bílkem. Zdobíme hlávkovým salátem a olivou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.