Kapr po srbsku

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
32 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
500 mg
Cukr
17 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a vykuchaného kapra podélně rozřízneme, osolíme. Uděláme několik příčných zářezů, do kterých vložíme kousek másla a slaniny.
  • 2
    Na dno máslem vymazaného pekáče klademe plátky osolených brambor, na ně položíme připraveného kapra a pečeme v troubě.
  • 3
    Když se kapr začne péct, poprášíme ho moukou a paprikou. Jakmile se začne opékat kůže, poléváme kapra kyselou smetanou podle potřeby až do upečení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.