Kapr po švýcarsku

40 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
553 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
41 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
348 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce kapra osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Potom maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce a ve smetaně rozšlehané se žloutky a nastrouhaným sýrem. Porce ihned vkládáme do rozehřátého oleje a po obou stranách je opékáme dozlatova.
  • 3
    Opečené porce urovnáme do pekáčku, pokapeme rozpuštěným máslem a v horké troubě dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.