Kapr po táborsku
55 min.
Ingredience
- 5gramůCibule
- 30gramůMáslo čerstvé
- 10gramůOkurky nakládané
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOlej stolní
- 5gramůHouby nakládané
- 600gramůKapr obecný
- 5gramůSardelová pasta
- 5gramůKapary sterilované
- 1kusCitrony
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
18 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
114 mg
Postup přípravy
- 1Kapra omyjeme, osušíme, osolíme a opečeme po všech stranách dočervena v rozpáleném tuku.
- 2Připravíme si ochucené máslo z 30 g másla, 10 g nadrobno nakrájených sladkokyselých okurek, 5 g sardelové pasty, 5 g nakládaných hub, 5 g kaparů a 5 g cibule.
- 3Pečeného kapra dáme na vyhřátý talíř, přelijeme zbývající šťávou, ozdobíme ochuceným máslem, petrželkou, kapií a kolečkem citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.