Kapr po táborsku

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
18 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
114 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra omyjeme, osušíme, osolíme a opečeme po všech stranách dočervena v rozpáleném tuku.
  • 2
    Připravíme si ochucené máslo z 30 g másla, 10 g nadrobno nakrájených sladkokyselých okurek, 5 g sardelové pasty, 5 g nakládaných hub, 5 g kaparů a 5 g cibule.
  • 3
    Pečeného kapra dáme na vyhřátý talíř, přelijeme zbývající šťávou, ozdobíme ochuceným máslem, petrželkou, kapií a kolečkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.