Kapr s česnekem pečený na pivu
35 min.
Ingredience
- 5stroužkůČesnek
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1lžičkaPaprika mletá pálivá
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 800gramůKapr obecný
- 160gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
45 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
318 mg
Cukr
114 mg
Postup přípravy
- 1Česnek utřeme se solí, mouku smícháme s oběma paprikami. Kapra očistíme a naporcujeme. Pekáč vymažeme máslem.
- 2Porce kapra potřeme česnekem a obalíme v mouce s paprikami. Kapra v pekáči lehce orestujeme na másle, podlijeme pivem a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.