Kapr s jablky v alobalu
35 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej stolní
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 600gramůKapr obecný
- 1lžičkaKari koření
- 200gramůJablka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
20 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Očištěného a omytého kapra osolíme, opepříme a posypeme kari kořením.
- 2Plát alobalu potřeme olejem a položíme na něj kapra. Jablka oloupeme, nakrájíme na plátky a poklademe na rybu. Alobal dobře uzavřeme.
- 3Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.