Kapr s jogurtovou omáčkou

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
662 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
33 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filet nebo podkovu z kapra osolíme, opepříme, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo s olejem, přisypeme cibuli, zpěníme, vložíme porce kapra a z obou stran osmažíme. Kapra vyjmeme, vypečenou šťávu zasypeme mletou paprikou, necháme rozpustit, přidáme rajčatový protlak, nízkotučný jogurt, omáčku provaříme, vrátíme do ní kapra a dodusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.