Kapr s jogurtovou omáčkou
25 min.
Ingredience
- 5gramůMáslo čerstvé
- 5gramůOlej slunečnicový
- 20gramůCibule
- 10gramůPaprika mletá sladká
- 30gramůJogurt nízkotučný
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 400gramůKapr obecný
- 15gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
662 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
33 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Filet nebo podkovu z kapra osolíme, opepříme, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno.
- 2V pánvi rozehřejeme máslo s olejem, přisypeme cibuli, zpěníme, vložíme porce kapra a z obou stran osmažíme. Kapra vyjmeme, vypečenou šťávu zasypeme mletou paprikou, necháme rozpustit, přidáme rajčatový protlak, nízkotučný jogurt, omáčku provaříme, vrátíme do ní kapra a dodusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.