Kapr s kysaným zelím a pomeranči

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
17 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané šalotky nakrájíme na čtvrtky a necháme zesklovatět na rozehřátém másle v kastrolu. Přidáme kysané zelí, pomerančovou šťávu a nové koření. Podle chuti osolíme, opepříme a osladíme. Pod pokličkou zvolna dusíme asi 45 minut. Nakonec k zelí přimícháme dílky oloupaných pomerančů.
  • 2
    Omyté porce kapra rozložíme na zelí a dusíme pod pokličkou dalších 15 minut.
  • 3
    Porce kapra a zelí s pomeranči upravíme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.