Kapr s olivami
75 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 1špetkaTymián sušený
- 8kusůOlivy nakládané
- 1lžičkaSůl
- 0,1litrOlej stolní
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůKapr obecný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
845 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
77 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěného kapra naporcujeme, osolíme a obalíme v mouce. Porce upečeme po obou stranách na oleji a vyjmeme.
- 2Šťávu od pečení zahustíme moukou, umícháme světlou jíšku, zalijeme ji vodou. Dobře povaříme.
- 3Nakonec do omáčky přidáme nakrájená rajčata, tymián a nakrájené olivy. Necháme ještě 30 minut povařit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.