Kapr s paprikami a rajčatovou šťávou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce kapra osušíme, osolíme a opepříme.
  • 2
    V pekáči rozehřejeme olej, vložíme připravené porce, opečeme je po obou stranách a vyjmeme.
  • 3
    Do výpeku v pekáčku přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a očištěné, na nudličky nakrájené papriky. Zeleninu osmahneme a zalijeme vodou a rajčatovou šťávou. Do základu vložíme opečené porce kapra a pokrm chvíli dopékáme ve středně vyhřáté troubě.
  • 4
    Nakonec přilijeme smetanu a jen prohřejeme.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.