Kapr s rýží
65 min.
Ingredience
- 200gramůRýže předvařená (parboiled)
- 5decilitrůVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 100gramůRajčata
- 1decilitrOlej olivový
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 30gramůCibule
- 600gramůKapr obecný
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
34 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěného kapra uvaříme v osolené vodě, zbavíme kůže, kostí a nakrájíme jej.
- 2Přidáme nadrobno nakrájená rajčata, utřený česnek, nastrouhanou cibuli, mletou papriku a předvařenou rýži. Vše zalijeme olejem, zbylým vývarem a zapékáme 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.