Kapr se slaninou na grilu

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
21 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
200 mg
Cukr
140 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve naporcujeme kapra na tři části.
  • 2
    Každou část potřeme drceným česnekem a prošpikujeme kousky slaniny.
  • 3
    Nakonec kapra pokapeme citrónovou šťávou, posypeme solí a pepřem.
  • 4
    Takto necháme kapra zhruba 3 hodiny v chladničce.
  • 5
    V míse smícháme olej, bílé víno a lžičku citrónové šťávy.
  • 6
    Kapra grilujeme přibližně 5 minut, potíráme jej připravenou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.