Kapr se zeleninou
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 40gramůMáslo čerstvé
- 0,13litrMléko polotučné
- 100gramůČervená řepa
- 750gramůBrambory
- 1špetkaSůl
- 1kilogramKapr obecný
- 100gramůMrkev kořen
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
15 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěného, vykuchaného kapra nakrájíme na porce.
- 2Mrkev, červenou řepu a cibuli nakrájíme na kolečka, oloupané brambory na čtvrtky. Vše urovnáme na dno kastrolu a poklademe porcemi ryby. Zalijeme vodou do roviny, osolíme a vaříme na mírném ohni. Občas kastrolem potřeseme.
- 3Krátce před dovařením přilijeme mléko a přidáme máslo.
- 4Uvařené porce kapra upravíme na talíře a obložíme bramborami se zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.