Kapr se zeleninou

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
15 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného, vykuchaného kapra nakrájíme na porce.
  • 2
    Mrkev, červenou řepu a cibuli nakrájíme na kolečka, oloupané brambory na čtvrtky. Vše urovnáme na dno kastrolu a poklademe porcemi ryby. Zalijeme vodou do roviny, osolíme a vaříme na mírném ohni. Občas kastrolem potřeseme.
  • 3
    Krátce před dovařením přilijeme mléko a přidáme máslo.
  • 4
    Uvařené porce kapra upravíme na talíře a obložíme bramborami se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.