Kapr smažený v pivním těstíčku

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
46 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
20 mg
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstíčko. Smícháme 8 lžic mouky, 1 špetku soli, 1 rozšlehané vejce a pivo.
  • 2
    Kapra očistíme, opláchneme, osušíme, naporcujeme, osolíme 2 špetkami soli a posypeme pepřem. Poté obalíme ve 2 lžících mouky a protáhneme připraveným těstíčkem.
  • 3
    Kapra smažíme v rozpáleném oleji na mírném plameni, aby se porce dobře propekly.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.