Kapr smažený v sýrovém těstíčku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
32 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
280 mg
Cukr
62 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra omyjeme a zbavíme jej kůže a hřbetní kosti. Nakrájíme jej na porce, mírně osolíme a opepříme.
  • 2
    Z vajec rozšlehaných s mlékem, z mouky a strouhaného sýru připravíme těstíčko, do něhož zamícháme na velmi malé kostičky nakrájenou slaninu.
  • 3
    Jednotlivé porce kapra smáčíme v těstíčku a zvolna je v horkém tuku smažíme do zlatavé barvy.
  • 4
    Po usmažení kapra ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.