Kapr smažený v žampionovém těstíčku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
420 mg
Cukr
418 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra omyjeme a zbavíme jej kůže a hřbetní kosti. Maso nakrájíme na porce, mírně osolíme a opepříme.
  • 2
    Z vajec rozšlehaných s vínem, z prosáté mouky, očištěných, omytých a na plátky nakrájených žampionů a trochy oleje připravíme těstíčko, ve kterém jednotlivé porce smáčíme. Zvolna je v horkém tuku smažíme do zlatavé barvy.
  • 3
    Po usmažení kapra ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.