Kapr v koprové omáčce

70 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
27 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli a kořenovou zeleninu nakrájíme, vložíme do 1 l vody, přidáme bobkový list, 50 g másla, sůl a vše povaříme asi 30 minut.
  • 2
    Potom přidáme omytého, naporcovaného kapra a zvolna vaříme ještě 15 minut.
  • 3
    Ze zbylého másla a mouky připravíme světlou jíšku a zalijeme ji vývarem z ryby. Přidáme jemně nasekaný kopr a uvařené porce kapra. Necháme jen přejít varem.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.