Kapr v mrkvi

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
13 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce kapra pokapeme citronovou šťávou, osolíme a chvíli necháme proležet.
  • 2
    Očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme. V kastrole na másle zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mrkev a bez podlití mícháme.
  • 3
    Když mrkev změkne, přidáme rajčatový protlak, nasekanou petrželku a koření. Vložíme porce kapra, mírně podlijeme vodou a společně dusíme.
  • 4
    Nakonec podle chuti přisolíme, okyselíme a přisladíme.
  • 5
    Pokrm můžeme podávat teplý i studený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.