Kapr v ostré směsi
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4lžíceOlej rostlinný
- 1kusPaprika sterilovaná
- 60gramůHouby nakládané
- 1lžičkaSůl
- 500gramůKapr obecný
- 1kusOkurky nakládané
- 4lžíceKečup
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
- 0,5šálekVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
14 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté porce kapra osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji.
- 2Porce vyjmeme a ve výpeku zpěníme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Vmícháme rajčatový protlak, osmahneme, přilijeme trochu vody, přidáme nadrobno nakrájenou okurku, papriku, houby a nakonec kečup. Vše krátce podusíme.
- 3Směs ochutíme mletou paprikou, přidáme porce kapra a jen krátce prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.