Kapr v rajčatové omáčce

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
294 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, zaprášíme moukou a necháme osmahnout.
  • 2
    Potom přidáme papriku a zalijeme rajčatovým protlakem rozmíchaným s 0,3 l vody. Vše povaříme a podle chuti osolíme, okyselíme a osladíme.
  • 3
    Do omáčky vložíme omytého, naporcovaného kapra a vaříme ještě 10-15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.