Kapr v rajčatové šťávě

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
26 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra stáhneme z kůže, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme krátce odležet.
  • 2
    Jednotlivé porce pomoučíme a opečeme po obou stranách na oleji. Přidáme máslo a podlijeme rajčatovou šťávou (zředěným rajčatovým protlakem). Vše krátce podusíme.
  • 3
    Podáváme s bramborovými hranolky nebo s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.